Ledige stillinger  | Dansk BørneAstma Center

Ledige stillinger

 

Forskningsassistent til klinisk børneforskning

Jobbet

Du vil spille en afgørende rolle som forskningsassistent i et stærkt tværfagligt forskningsmiljø. Du kommer til at arbejde i et team af kollegaer, der brænder for deres arbejde og er stolte over deres resultater. Forskergruppen har international bevågenhed og området nyder stor offentlig interesse.

Vi tilbyder

At være den primære kontakt for centrets mor-barn-kohorter, som omfatter såvel raske som syge børn og deres forældre. Du bliver en del af den gruppe, som varetager de kliniske undersøgelser af børnene i en struktur som i et ambulatorium, i dagtimerne. Dine opgaver indbefatter også indtastning i database, registrering af biologiske prøver og arbejde med apparatur. Oplæring vil finde sted, så erfaring indenfor området er ikke en forudsætning, men erfaring fra arbejde på børneafdeling eller på anden vis med børn er afgørende.
Dansk BørneAstma Center

Vi er en klinisk translationel forskningsenhed med afsæt i børneastma, som gennem kobling af klinisk og grundvidenskabelig forskning har høstet stor international anerkendelse og kommer til at gøre en vigtig forskel for børneastma, -eksem og -allergi. Centeret er en selvejende institution, der lever af bidrag fra offentlige og private fonde. Vi er ca. 40 dybt engagerede og fagligt dygtige kollegaer, som i et uhøjtideligt og inspirerende miljø arbejder mod nye vigtige resultater. Det er vores mål og forventning at afdække årsager til sygdommene, så de på sigt kan forebygges. Se mere på www.copsac.com

Vi forventer, at

  • Du er uddannet sygeplejerske, bioanalytiker, SOSU-assistent eller lignende
  • Du har erfaring i at arbejde med børn
  • Du har lysten og evnen til at have tæt kontakt til familierne som indgår i centrets forskning
  • Du er ambitiøs med ønske om at være med til at skabe verdens førende forskningscenter indenfor området
  • Du har rutine med IT på brugerniveau
  • Du har flair for teknisk udstyr
  • Du er fleksibel og omstillingsparat

Ansættelsesvilkår

Stillingen er som udgangspunkt et ét-årigt barselsvikariat på fuld tid, men der er mulighed for en deltidsstilling. Stillingen er til besættelse snarest.

Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område, indgået mellem Sundhedskartellets parter, herunder Danske Bioanalytikere og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

Ansøgningsprocedure

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Marianne Mikkelsen på telefon 38 67 36 36 eller læse mere om afdelingen på: copsac.com

Ansøgningsfristen er den 21. marts 2017. Vi forventer at afholde samtaler i ugen efter.

Ansøgning og CV sendes online via dette link

https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=342&ProjectId=204705&DepartmentId=19049&SkipAdvertisement=true

----------------------------------

Postdoc, læge, til klinisk translationel forskning

Vi søger en passioneret læge med lyst til forskning på senior niveau, erfaring inden for den medicinske forskning og den personlige pondus til at vejlede og tage ansvar for nogle af de mange projekter og ph.d.-studerende i huset.

Stillingen er en fuldtids og er til besættelse snarest muligt.

Ring for nærmere oplysninger.

Dansk BørneAstma Center • Københavns Universitets Hospital • Gentofte
Danish Pediatric Asthma Center • Copenhagen University Hospital
Ledreborg Alle 34 • 2820 Gentofte • phone +45 3867 7360 • contact@copsac.com